Do what you want to

do,Dream what you want to dream, Go where you want to go, Be what you want to be, because you only have one life and one chance to do all the things you want to do...


Saturday, September 25, 2010

dipengaruh atau mempengaruhi...

Baru-baru ini saya masuk ke satu blog..terkejut dengan apa yang sya temui dalam blog ini mmbuat sya ingin brkgsi dgn anda semua..inilah apa yang sya temui dalam
blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) yang mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC.

Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini.

Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?

Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya.

Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita.

Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;

user posted image

Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?
user posted image


user posted image

Adakah ini satu kebetulan?

user posted image

user posted image
----------------------
more pictures at http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com/

This guy have been watching too much The arrivals.

No comments:

Post a Comment